persu personeelskleding

Representatieve Personeelskleding

Personeelskleding kent vele namen, van bedrijfskleding tot aan beroepskleding, uniform, werkkleding of werkoutfit. Personeelskleding is de herkenbare outfit die de medewerkers van een bedrijf dragen bij het uitoefenen hun functie.
Moderne personeelskleding draagt niet alleen bij aan de zichtbaarheid, herkenbaarheid en vaak ook veiligheid van een bedrijf, maar ze zijn een belangrijk visitekaartje waarmee je een belangrijke eerste impressie achterlaat!

Een onvergetelijke eerste impressie

Als bedrijf wil je uiteraard een goede representatieve eerste indruk maken, maar ook dat personeel werkt in comfort zodat ze plezier uitstralen en eerder successen behalen.

Wist je dat moderne personeelskleding comfortabel en stijlvol kan zijn? PERSU. ontwerpt en produceert daarom duurzame, fashionable bedrijfskleding waarmee je merk zich succesvol onderscheidt van de rest. Zo stralen jouw medewerkers een moderne en bewuste stijl uit.

Modern, duurzaam én innovatief

PERSU. stemt samen het unieke ontwerp af op de merkidentiteit van jouw bedrijf. In onze collecties volgen we niet zomaar de laatste trends, maar lopen we bovendien voorop op het gebied van innovatie, design en vooral duurzaamheid.

We produceren materialen met een lange levensduur, voldoen aan de NTA 8195 norm voor circulaire kledingstukken en onze kleding wordt volledig in Europa geproduceerd, waarvan zelfs 30% in Amsterdam!

Wat zijn de verschillen in personeelskleding?

Binnen personeelskleding maken we vaak een onderscheid gemaakt in verschillende termen:
Representatieve bedrijfskleding: vaak gebruikt om bijvoorbeeld nette uniforme kleding in grote bedrijven zoals een hotel aan te duiden, denk aan een Van der Valk.
Werkkleding: wordt gebruikt voor speciale kleding die het werken veiliger of gemakkelijker maakt, denk aan verplichte kleding van de overheid of overalls in de bouw.
Hotel kleding: wordt gebruikt voor de representatieve en herkenbare kleding die uniform wordt gedragen binnen hotelketens.
Horeca kleding: wordt gebruikt voor de uniforme kleding die in de horeca wordt gedragen en bijdraagt aan herkenbaarheid van het personeel op de werkvloer.
Casual bedrijfskleding: wordt gebruikt voor bedrijfskleding waar geen veiligheidsaspect of formeel aspect bij komt kijken, maar waar men wel wilt dat iedereen er netjes uniform bijloopt. Hiervoor worden vaak polo’s, T-shirts en hoodies gebruikt.

Meer weten over personeelskleding?

Wil je meer informatie of onze collecties rustig bekijken? Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer!
Vul het onderstaande formulier in. We nemen z.s.m. contact met je op.