Trendy Hotelkleding

Op zoek naar stijlvolle en duurzame hotelkleding? PERSU. ontwerpt en produceert duurzame, fashionable bedrijfskleding waarmee je jouw hotel succesvol onderscheidt van de rest met een onuitwisbare eerste indruk.

Van ‘stand alone hotels’ tot aan ketens, ons huidige uitgebreide portfolio in de hotellerie zoals Van der Valk en Marriot International bevestigd onze kennis en expertise voor het ontwikkelen van tijdloze hotelkleding. We weten precies hoe we jouw identiteit naar een stijlvolle, authentieke en vooruitstrevende uniforme collectie kunnen vertalen mét een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Een onuitwisbare eerste indruk

Als hotel wil je uiteraard een representatieve eerste indruk maken, maar ook dat personeel in comfort werkt zodat ze eerder plezier uitstralen. Daarnaast moet hotelkleding tegen een stootje kunnen.

Met deze uitgangspunten ontwerpt PERSU. duurzame en fashionable hotelkleding voor de verschillende facetten binnen de hotellerie, van front office tot aan horeca kleding en werkkleding.

Zo stralen jouw medewerkers een uniforme en moderne stijl uit die herkenbaar is én een onuitwisbare eerste indruk achterlaat bij gasten.
persu duurzame bedrijfskleding

Moderne én duurzame hotelkleding

PERSU. stemt samen het unieke ontwerp af op de merkidentiteit van jouw bedrijf. In onze collecties volgen we niet zomaar de laatste trends, maar lopen we bovendien voorop op het gebied van innovatie, design en vooral duurzaamheid.

We produceren materialen met een lange levensduur, voldoen aan de NTA 8195 norm voor circulaire kledingstukken en onze kleding wordt zoveel mogelijk in Europa geproduceerd, waarvan deel in en rondom Amsterdam!

Kleding Management Systeem (KMS)

PERSU. heeft voor hotelkleding een eenvoudig web-based kledingmanagementsysteem die qua werking vergelijkbaar is met een webshop, maar dan met de functionaliteiten van een kledingmanagementsysteem. In ons systeem is alle informatie over de kledingstukken van orderstatus tot aan pakbonnen en orderhistorie 24/7 inzichtelijk. Hierdoor kunnen nieuwe bestellingen makkelijk digitaal worden gedaan.

Registratie

PERSU. verzorgt de registratie voor medewerkers door middel van individuele logins waarna zij hun eigen kledingpakket kunnen bestellen. Deze pakketten en de bijbehorende aantallen in relatie tot het aantal medewerkers leggen we van te voren in overleg vast.

Maatvoering

Tijdens een pasdag leggen wij ook de maten van uw medewerkers vast in het systeem zodat deze gegevens beschikbaar zijn voor repeat of retour orders. Op het moment van bestellen is het zelfs nog mogelijk om de maatvoeringen aan te passen.

Klantenservice

Onze klantenservice is ter ondersteuning dagelijks bereikbaar voor het beantwoorden van vragen en opmerkingen en om te helpen bij het registreren van de gegevens en het doen van bestellingen in het kledingmanagementsysteem.
Het kledingmanagementsysteem is gekoppeld aan ons CRM-systeem, waarin wij alle gegevens over bestellingen en retouren vastleggen. Vanuit dit systeem voorzien wij tevens in rapportages.

Meer weten over hotelkleding?

Wil je meer informatie of onze collecties rustig bekijken? Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer!
Vul het onderstaande formulier in. We nemen z.s.m. contact met je op.