persu werkkleding

Moderne Werkkleding

Op zoek naar stijlvolle, duurzame én functionele werkkleding? PERSU. ontwerpt en produceert duurzame, fashionable bedrijfskleding waarmee je jouw merk succesvol onderscheidt van de rest zonder dat het afdoet in comfort en functionaliteit.

Wij geloven daarom in functionaliteit en kwaliteit mét een moderne uitstraling. We nemen hierin natuurlijk de wettelijke normen voor bedrijfskleding mee en de geschiktheid voor dagelijks gebruik. We werken hiervoor samen met bekende merken op het gebied van moderne werkkleding zoals het Nederlandse merk Tricorp.

Tricorp dealer

PERSU. is dealer van het Nederlandse merk Tricorp, al jaren marktleider in de werkkleding sector. De hoge kwaliteit van producten, service en innovatie sluiten aan bij de visie van PERSU. voor representatieve werkkleding.

De kleding van Tricorp is robuust voor hedendaags gebruikt voor uitenlopende vakgebeiden, veilig, comfortabel én mooi vormgegeven. De uniforme werkkleding houdt rekening met verschillende pasvormen zodat elke medewerker zich prettig voelt en comfortabel kan werken.
Met onze ontwerpmogelijkheden en vakmanschap creëren we samen representatieve werkkleding voor jouw bedrijf waarmee je je onderscheid van de rest.

Moderne én duurzame werkkleding

PERSU. stemt samen het unieke ontwerp af op de merkidentiteit van jouw bedrijf. In onze collecties volgen we niet zomaar de laatste trends, maar lopen we bovendien voorop op het gebied van innovatie, design en vooral duurzaamheid.

We produceren materialen met een lange levensduur, voldoen aan de NTA 8195 norm voor circulaire kledingstukken en onze kleding wordt volledig in Europa geproduceerd, waarvan zelfs 30% in Amsterdam!

Meer weten over de mogelijkheden in werkkleding?

Wil je meer informatie of onze collecties rustig bekijken? Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer!

Vul het onderstaande formulier in. We nemen z.s.m. contact met je op.