over persu

Wij zijn PERSU.

PERSU. is een Amsterdams ontwerpbureau en kledingbedrijf voor bedrijfskleding met een moderne aanpak. Onze atelier-achtige manier van werken is uniek en onze collecties zijn het resultaat van een nauwe samenwerking tussen onze ontwerpers en opdrachtgevers. Wij leveren collecties met duurzame bedrijfskleding die de merkidentiteit van een bedrijf versterken.

Duurzaamheid

De kern van ons ontwerpproces is het streven naar tevredenheid van de werknemers, waarbij comfort en functionaliteit centraal staan. Het grootste deel van onze maatwerkproductie wordt in Europa uitgevoerd en er zijn zelfs stijlen die we lokaal in Amsterdam produceren. Dit minimaliseert onze ecologische voetafdruk en helpt de waardevolle traditie van vakmanschap binnen de kledingindustrie in stand te houden.
persu duurzame bedrijfskleding

Ontwerp en werkwijze

We zijn er trots op dat we altijd sterke, langdurige relaties met onze klanten hebben weten te onderhouden. Of je nu een volledig op maat gemaakte kledinglijn of voorraadopties nodig hebt, wij maken het je gemakkelijk door een one-stop-oplossing te bieden.

Bij PERSU. geloven we in het maken van geweldige kleding en bieden we uitstekende service. We zijn ons bewust van de complexiteit die komt kijken bij het bestellen van een aangepaste uniformcollectie, dus maken we elke stap in het proces zo transparant mogelijk. We streven naar een uitgebalanceerde collectie die met passie is gemaakt en ontworpen om gebruikt en geliefd te worden. Maar uiteindelijk worden we geïnspireerd door jou en door jouw merk.

Ontdek representatieve bedrijfskleding in ons atelier

Wil je meer informatie of onze vaste collecties en bedrijfskleding op maat in het echt ontdekken? Neem contact op of bezoek ons atelier voor meer inspiratie:
Vul het onderstaande formulier in. We nemen z.s.m. contact met je op.